Information och pålysningar HT13-VT14

#

Hjärtligt välkomna till Föräldraföreningens årsmöte torsdagen den 10:e oktober kl. 18:30 i Torsö Skärgårdsskola. Vi kommer att avhandla sedvanliga årsmötespunkter samt servera fika. Medlemmar uppmanas att kontakta valberedningen innan årsmötet om man är intresserad av att vara med i styrelsen under kommande verksamhetsår.

#

Föräldraföreningen kommer även i höst att ordna med fika i samband med tipspromenaderna. Söndagen den 15:e september startar dessa och pågår åtta söndagar framåt. Promenaden tar cirka 45 minuter och starttiden är mellan 9:30-11:30. Fikat kostar 20 kronor och intäkterna går till barnen på Torsö Skärgårdsskola. Vänligen lämna in intresseanmälningar som skickats ut eller hör av er på telefon alternativt mail om ni vill vara med och servera fika. Man kan baka själv till fikat, särskild frys finns på skolan för detta ändamål. Man kan även ge hembakat till fikaförsäljningen även om man inte själv vill vara med och servera.

#

Vårens tipspromenader startar söndagen den 23:e mars. På grund av uteblivna intresseanmälningar är fikaserveringen i samband med promenaderna tills vidare inställd.