Information och pålysningar HT12-VT13

#

Loppis på skolgården söndagen den 21:e oktober kl. 10:00-14:00. Möjlighet finns att hyra bord. Man kan även köra in bilen på gården och ha ”bakluckeloppis”. Kostnad per bord/bil är 50 kronor.

#

Föräldraföreningen inbjuder till en samtalskväll måndagen den 26:e november. Alla medlemmar önskas hjärtligt välkomna.

#

Alla som vill kan vara med och baka fikabröd till fikaförsäljningen som pågår under tipspromenaderna våren 2013. Man behöver inte vara med på fikat för att baka. Föräldraföreningen har ordnat med en frys på skolan och fikabrödet kan lämnas in till personalen på förskolan, så lägger dom det i frysen. Man kan till exempel bidra med bullar, mjuka kakor och småkakor. Intäkterna från försäljningen kommer att gå till något roligt för barnen.

#

Glöm inte rådsmötet torsdagen den 4:e april. Föräldraföreningen och Torsö Skärgårdsskola samverkar och öppnar här en samtalsarena där representanter från både skola, förskola och fritids finns med. Väl mött.

#

Kom gärna med på bad i Götene badhus söndagen den 14:e april. Vi har då hyrt badhuset med bastu mellan 10:00 och 12:00 och kiosken är även öppen. Man kan ändå med fördel medtaga eget fika, dock helst inget glas eller porslin. Välkomna.

#

Den lyckade fikaförsäljningen under tipspromenadernas gång under våren är nu sammanställd efter åtta söndagar. Många besökare vittnar om att fikat varit ett glädjefyllt tillfälle till gemenskap där man kunnat sitta ner en stund efter genomgången promenad, eller också bara kommit till fika utan att promenera först. Alla som medverkat ska känna insatsens stora betydelse för alla våra deltagare.

#

Styrelsen för Torsö Skärgårdsskolas föräldraförening kommer att sammanträda torsdagen den 16:e maj. Styrelsen kommer att träffas i skolans lokaler och bland annat behandla medlemsfrågor kopplade till skol, fritids och förskoleverksamheten.

#

I samband med klassfotbollsträningen vid Bygdegården onsdagen den 22:e maj ordnar föräldraföreningen med grillning. Evenemanget startar 18:00 och vi bjuder på korv med bröd och dricka.

#

Ett par dagar innan skolavslutningen bjöd föräldraföreningen på glass till alla barn på Torsö Skärgårdsskola. Föräldraföreningen har även överlämnat 2000 kronor till inköp av den återstående skärmen samt 3340 kronor från fikaförsäljningen vid tipspromenaderna under våren för att användas till något roligt för barnen.