Ännu en vecka är slut.

Veckorna går fort och nu lägger vi denna vecka till handlingarna.
F,1,2,3 har varit på Sötåsen och träffat många av de djur som finns på en lantgård.

4,5,6 har under veckan arbetat med massexperimentet Anslagstavlan, de har fotograferat öns anslagstavlor, kategoriserat anslagen och transkriberat texten för att sedan skicka in till forskarna som arbetar med projektet. Radio skaraborg rapperterade från vårt arbete.

På torsdag förmiddag var klass 5 i Mariestad på en föreläsning om Nätetik som arrangerades av sektorutbildning och Röda korset.

På fredagen sändes Lilla aktuellt skola och Stephan Wilson gästade programmet och berättade om och visade inslag från sitt besök här hos oss på Skärgårdsskolan.

Inför vår ansökan till Min skola arbetade vi med att sammanställa allt som vi tycker är bra med vår skola. Alla barn från förskoleklass till klass 6 kom med idéer om bra saker.
Underbart med så många bra saker om skolan tycker vi och har gjort en tavla av alla elevernas förslag.

Allt detta tycker vi är bra med vår skola!!
Här är vi på Sötåsen!