Förskolan på husutställning i Mariestad!

Vi åkte med Tommys buss till stadshuset för att se på" små hus" som skolbarnen på Tunaholmsskolan gjort.
Vi åkte med Tommys buss till stadshuset för att se på” små hus” som skolbarnen på Tunaholms skolan gjort.
Det huset som vi på förskolan tyckte skulle vinna tävlingen var huset med en pool på taket, där vill vi bo!

DSC_0010

Efter besöket i stadshuset gick vi till Icaoxen och fick höra och smaka på både ananas och Physalis av Erik som jobbar i frukten. Som avslutning besökte vi den roliga lekplatsen vid stadshotellet.