Biosfärsutmaningens hederspris!

Idag har vi på Torsö Skärgårdsskola mottagit Biosfärsområdets hederspris för vårt arbete för att minska matsvinnet. Elevrådet har under en stor del av läsåret aktivt arbetat för att alla ska slänga så lite mat som möjligt. När vi sedan deltog i Biosfärsområdet matsvinnsutmaning så hade vi redan så lite slängd mat per person att det var svårt att förbättra särskilt mycket men ändå lyckades vi minska matsvinnet ytterligare under utmaningen. Detta ledde till att vi nu fått ett hederspris för att vi slänger så lite mat per person!
Till hösten kommer vi arbeta vidare med att sprida våra bra idéer till andra biosfärsområden.
Bra jobbat elevrådet och alla elever!

Vi fick ett bihotell!
Tre ordföranden på samma bild. Elevrådets två ordföranden, Herman och Joel, tillsammans med Lennart Bergqvist ordförande i vårt biosfärsområde.
Tre ordföranden på samma bild.