Grön Flagg

Nu har förskolan fått  rapport om ”Närmiljön” godkänd och så här fina ord kommer det från Håll sverige rent. Jätteroligt, vi kan bara tacka!

Grattis Torsö förskola!

Er 3:e Grön Flagg-rapport är godkänd. Ni har på ett mycket kreativt och varierat sätt jobbat med era mål och aktiviteter. Det är inspirerande att läsa er rapport och se vilket stort engagemang ni visar och att det ”smittar” av sig på barnen hur ni har integrerat hållbar utveckling i er verksamhet! Kul med så mycket forskande om er närmiljö. Det verkar som att ni genom ert arbetssätt har lyckats fånga barnens intresse och nyfikenhet och vilja att delta och utforska.

Vi vill härmed gratulera er till ett fortsatt strålande arbete! Ni kan stolt visa upp att ni är med och skapar ett mer hållbart samhälle.

Ta gärna en titt på rapporten. Den finns som en länk under förskolan – projekt – Grön flagg.

logga grön flagg flagga