Informationsmöte Torsö Skärgårdsskola

Igår hade Torsö Skärgårdsskola informationsmöte. Ett välbesökt möte av både föräldrar och andra intresserade.

Ämnena på dagordningen var många: föreningspresentation, skollagen och läroplanen för resp skolform, ev skilnnader i att gå i en frisående förskola, förskoleklass, skola eller fritidshem, vanliga frågor runt fristående förskola, skola f-6 och fritidshem fick svar, budget, personal, matbespisning och sist men absolut viktigast så presenterades den blivande verksamheten förskola, fritidshem, förskoleklass, och skola 1 – 6.

Det roligaste av allt igår var att Torsö Skärgårdsskola anmälningsblankett till förskola, förskoleklass, skola och fritidshem blev offentlig. Nu är det fritt fram att anmäla ditt/dina barn till Torsö Skärkgårdsskola. Redan igår fick vi in de första anmälningarna 🙂 Blanketten kommer inom kort finnas på www.torsoskola.se alt skicka ett e-brev till anmalan@torsoskola.se eller ring någon i styrelsen, se hemsidan så skickar vi en blankett till Er.