Förskolans besök på brandstationen.

Här sitter förskolebarnen uppradade på stegbilen.
Alla fick prova hur en brandhjälm känns. Här är det Estelle som provar och Isac som undrar hur det känns.
Stina var den enda tjejen som jobbade på brandstationen.
Alla barn fick varsin målarbok för att lära sig om eld.

Förskolebarnen har varit på besök på brandstationen. Det var en spännande uppföljning från branden i gymnastiksalen. Vi har fått många blivande brandmän på Torsö skärgårdsskola efter branden och det leks fortfarande många brandlekar i förskolan. På brandstationen berättade Mats för oss om hur man skall göra om det brinner. Vi fick berätta att vi har vår samlingsplats på fotbollsplanen om larmet går. Alla fick träna på 112 och berätta om man hade brandvarnare hemma. Tänk på att kolla så batterierna fungerar hemma!!