Sista dagen innan jullovet

bild(122) bild(123) bild(124) bild(125)

Idag har vi haft en sista mysig dag på höstterminen.

Vi började dagen med att Erika Ogenholt besökte klasserna för att prata om julen tillsammans med eleverna.
Därefter gick vi på julturné i skolan.

Vi började turnén i biblioteket där de elever som ville spelade låtar på sina instrument.
Här är det Olle som spelar Bjällerklang på sin trombon.

Därefter fortsatte turnén i mellanstadiets klassrum där vi sjöng jullåtar tillsammans.

Turnén avslutades sedan i lågstadiets klassrum där det var världspremiär på en film som flera av tjejerna i klass 1 och 2 gjort tillsammans med Rebeccas pappa.

Dagen fortsatte sedan med en glögg och pepparkakor på rasten och den sedvanliga grötlunchen tillsammans med förskolan.
Sedan avslutades dagen i klassrummen och alla gick ut för att sjunga för och önska Tommy god jul.

GOD JUL önskar vi nu er alla, den 9 januari börjar vi igen med läsning enligt schema.