Bad, pizza och second hand

Igår var det 3-4-5-6:ans tur att bada.
Först åkte vi buss in till stan och badade på Jahannesbergsbadet.

Efter vi hade badat gick vi till pizzeria Valentino och åt pizza. Det var gott och vi fick en klubba var.

Efter vi hade ätit så gick vi till kyrkornas second hand. Där guidade  Rolf och Linus pappa Kristian oss. De visade oss runt. De berättade att pengarna man tjänar går till barn och vuxna i världen som behöver hjälp. Man skickade även kläder och saker till en del länder.

De hade en tävling där man skulle måla en teckning. Man skulle tre olika saker. Först en sak från second hand, sedan pengar och till sist något barn i världen som fått något bra för pengarna som kom från second hand.
De drog två vinnare som fick välja två böcker var.

Vi hade en rolig dag och det var intressant att se hur de arbetade på second hand.
Tänk nu alla läsare på att inte slänga det ni inte vill ha utan ge det till second hand.

alla elever i årskurs 3, 4, 5 och 6